Poslovni engleski

“Business English you can take to work today.”

Poslovni konverzacijski engleski na C1 razini je tečaj namijenjen poslovnim ljudima koji su već ovladali jezikom, a žele ponavljati, obnavljati i neprestano usavršavati svoj engleski. Tečaj se radi po posebno osmišljenim materijalima, po člancima s interneta, a temelji se i na Vašem poslovnom iskustvu i radnom danu, što znači da sa nama možete podijeliti na engleskom svoj radni dan i stvarne situacije koje su Vam se dogodile.

Tečaj razvija i sposobnost prezentacija, rasprava, pregovora, sastanaka, telefoniranja, poslovnog dospisivanja i sl. na engleskom jeziku.

Neke od naših tema možete pronaći na našem online portalu http://online.engleski.hr . Pratite i naše idiome i fraze http://online.engleski.hr/engleski-rjecnici/idiomi-fraze/

Tko predaje poslovni engleski?

Tatjana Lekić, profesorica engleskog jezika, diplomirala engleski jezik i englesku književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu 1999. godine, 20 godina iskustva u nastavi, neprestano se usavršava, posjeduje Certifikat iz međunarodnog poslovnog engleskog (Certificate in International Business English Training, Trinity College London). Budite konkurenti na tržištu rada i otvoreni prema svijetu!

Preporuke

Prijava na tečaj

Termini

rujan
  • od
veljača
  • do

+ radionica na otvorenom. Termini su podložni dogovoru.
Kontaktirajte nas na info@engleski.hr ili 091 2046 253