Engleski tečajevi za tvrtke  izvodi Tatjana Lekić, profesorica engleskog jezika s dugogodišnjim iskustvom, International Business English Trainer, koja se stalno usavršava.

Cijene:

-testiranje (ukoliko je potrebno) je besplatno
-cijena je neovisna o broju polaznika (preporuča se do 6 polaznika u grupi zbog kvalitete nastave)

-90 min: 84 EUR
-60 min: 68 EUR

Otkazivanje predavanja

Predavanje treba otkazati 48h sati prije dogovorenog termina održavanja, a u iznimnim slučajevima 24h unaprijed. U protivnom se predavanje naplaćuje kao da je održano.

Zašto odabrati Legis engleski?

  • Prije tečaja engleski tečajevi za tvrtke radimo testiranje polaznika kroz pismeni i usmeni test (placement test) te ispunjavanje analize potreba (needs analysis), gdje se individualno upoznaje svaki polaznik, je besplatno i svakako nužno prije početka nastave kako bi se složile usklađene grupe i tečaj prilagodio Vašim potrebama. Uz testiranje dolazi i prezentacija udžbenika, radnih materijala, samog profesora i načina rada. Usvajanje stranog jezika u zemlji koja nije engleskog govornog područja uvelike ovisi o profesoru i međusobnoj pozitivnoj interakciji profesora i polaznika te gore predloženi model omogućuje kvalitetno upoznavanje.
  • Kvalifikacije glavnog predavača na tečaju engleskog jezika za tvrtke, Tatjana Lekić, profesorice engleskog jezika (Filozofski fakultet Zagreb) i International Business Trainer (Trinity College London) s bogatim iskustvom u predavanju poslovnog, pravnog te financijskog engleskog, kao i engleskog za različite struke prilagođeno potrebama polaznika, možete vidjeti u galeriji slika desno.

Preporuke

“Moje iskrene preporuke teacher Tatjani Lekić! Bila sam prava sretnica jer sam slučajno putem web-a saznala za školu stranih jezika Legis. Teacher Tatjana ima fenomenalne vještine prenošenja znanja i izvrsne socijalne vještine. Svaki održani sat bio je zanimljiv, zabavan i drugačiji, i najvažnije, dogodio se vidni napredak mog engleskog. Teacher Tatjana hvala od srca na trudu!”
Kristina Rakuša, Odvjetnički ured Rakuša

“Sjajna profesorica! O tome najbolje govore naši rezultati. U razdoblju od 2,5 godine kod nje sam pripremala i položila 2 Cambridge certifikata, a položili su ih i SVI ostali polaznici grupe! Nastava se odvija po programu ali i prilagođava potrebama polaznika. Uvijek nas iznenadi nečim novim. Na satu se obrađuju suvremene teme i jezični izrazi, ponavlja gramatika, puno se razgovara, vježba, i koriste zanimljive memorijske tehnike. Hvala joj na kvalitetnoj poduci, a svima koji žele poboljšati razinu svog engleskog, toplo ju preporučam!”
Indira Botica, Pastir d.o.o.

Galerija slika

Najpopularniji tečajevi