Engleski tečajevi za tvrtke

Engleski tečajevi za tvrtke  izvodi Tatjana Lekić, profesorica engleskog jezika s dugogodišnjim iskustvom, International Business English Trainer, koja se stalno usavršava. Kvalifikacije profesorice pogledajte u desnoj galeriji slika.

Cijene

plaća tvrtka:
-dolazak u tvrtku -satnica i dinamika po dogovoru
-testiranje i ogledni sat besplatni

-cijena (neovisno o broju polaznika): 90 min/444,27 kn (59 €); 60 min/293,67 kn (39 €)

Cijena je proporcionalna dužini predavanja. Preporuča se do 6 polaznika u grupi zbog kvalitete nastave.

Testirajte svoje znanje engleskog: http://online.engleski.hr/online-engleski-test/

Otkazivanje predavanja

Predavanje treba otkazati 48h sati prije dogovorenog termina održavanja, a u iznimnim slučajevima 24h unaprijed. U protivnom se predavanje naplaćuje kao da je održano.

Zanimljivosti

Sve što obrađujemo na satu sprema se na naš portal http://online.engleski.hr.

Pratite naše poslovne teme http://online.engleski.hr/business-english-club

Pratite naše idiome i fraze: http://online.engleski.hr/engleski-rjecnici/idiomi-fraze/

Zanima vas položiti Cambridge ispit poslovnog engleskog: https://www.engleski.hr/priprema-za-bec/

Zašto odabrati Legis engleski za tečaj u tvrtci?

  • Prije tečaja engleski tečajevi za tvrtke radimo testiranje polaznika kroz pismeni i usmeni test (placement test) te ispunjavanje analize potreba (needs analysis), gdje se individualno upoznaje svaki polaznik, je besplatno i svakako nužno prije početka nastave kako bi se složile usklađene grupe i tečaj prilagodio Vašim potrebama. Uz testiranje dolazi i prezentacija udžbenika, radnih materijala, samog profesora i načina rada. Usvajanje stranog jezika u zemlji koja nije engleskog govornog područja uvelike ovisi o profesoru i međusobnoj pozitivnoj interakciji profesora i polaznika te gore predloženi model omogućuje kvalitetno upoznavanje.
  • Što se tiče uvjeta rada na tečaju engleski tečajevi za tvrtke, profesor dolazi sa svojim prijenosnim računalom koje se, ako postoji ta mogućnost, spaja na projektor. U radu se, uz udžbenike, koristi i internet.
    Također, bilješke sa sata profesor direktno piše u Word, te se šalju učenicima na email ili se stavljaju u grupu na portalu za online engleski, koja se otvara samo za vaše polaznike. U online grupu se stavljaju i dodatni materijali.
  • Kvalifikacije glavnog predavača na tečaju engleskog jezika za tvrtke, Tatjana Lekić, profesorice engleskog jezika (Filozofski fakultet Zagreb) i International Business Trainer (Trinity College London) s bogatim iskustvom u predavanju poslovnog, pravnog te financijskog engleskog, kao i engleskog za različite struke prilagođeno potrebama polaznika, možete vidjeti u galeriji slika desno.

Preporuke

“Moje iskrene preporuke teacher Tatjani Lekić! Bila sam prava sretnica jer sam slučajno putem web-a saznala za školu stranih jezika Legis. Teacher Tatjana ima fenomenalne vještine prenošenja znanja i izvrsne socijalne vještine. Svaki održani sat bio je zanimljiv, zabavan i drugačiji, i najvažnije, dogodio se vidni napredak mog engleskog. Teacher Tatjana hvala od srca na trudu!”
Kristina Rakuša, Odvjetnički ured Rakuša

“Sjajna profesorica! O tome najbolje govore naši rezultati. U razdoblju od 2,5 godine kod nje sam pripremala i položila 2 Cambridge certifikata, a položili su ih i SVI ostali polaznici grupe! Nastava se odvija po programu ali i prilagođava potrebama polaznika. Uvijek nas iznenadi nečim novim. Na satu se obrađuju suvremene teme i jezični izrazi, ponavlja gramatika, puno se razgovara, vježba, i koriste zanimljive memorijske tehnike. Hvala joj na kvalitetnoj poduci, a svima koji žele poboljšati razinu svog engleskog, toplo ju preporučam!”
Indira Botica, Pastir d.o.o.

“Pohađala sam BEC Higher tečaj kod profesorice Tatjane i tečaj je nadmašio sva moja očekivanja! Svaki sat je osmišljen tako da aktivira polaznike i probudi dodatni interes za materijom 🙂 BEC Higher Cambridge je naravno položen i sad imam međunarodno priznati certifikat za cijeli život 🙂 Topla preporuka svima koji traže tečaj pripreme za Cambridge certificate.”
Ivana Sentić, Marketing Expert

“Profesorica Tatjana Lekić mi je znatno olakšala pripremu za BEC Higher certifikat zato što inzistira na tipu zadataka koji se najčešće pojavljuje na ispitu. Velika prednost je i način učenja vokabulara i fraza kroz posebno osmišljene igre. Osim toga, na kraju svakog predavanja profesorica stavlja sažetak na web stranicu što je dobro za ponavljanje i eventualnu nadoknadu propuštenog sata.
Pripremni tečaj za BEC Higher kod profesorice Tatjane Lekić bih preporučio prije svega zbog njene stručnosti te načina učenja koji podrazumijeva rad u maloj grupi i mogućnost brzih konzultacija putem maila ili chata.”
Toni Marinović, AutoZubak d.o.o.

“Odvjetnici i vježbenici Odvjetničkog zbora Sisak pohađali su u razdoblju od 07. siječnja 2013.g. do 10. lipnja 2013.g. tečaj pravnog engleskog koji je vodila prof. Tatjana Lekić.
Grupu je činilo 6 ljudi i mogu reći da su svi bili oduševljeni s koliko nas je entuzijazma i domišljatosti Tatjana uspjela naučiti konstrukcije i riječi pravnog engleskog ( čak i nešto nama svima ne tako drage gramatike ), te nam zaista pomoći da poboljšamo konverzaciju i razumijevanje pravnih tekstova i ugovora na engleskom.
Bitnim smatram i napomenuti kako su prije svega voljom Predsjednika Odvjetničkog zbora Sisak, Odvjetnika Dragana Crnković, kao i članova Izvršnog odbora nađena sredstva da se ovaj tečaj jednim dijelom sufinancira od strane Zbora, kao i da nam se na raspolaganje stave prostorije Zbora Sisak.
Iskreno preporučam i ostalim kolegama odvjetnicima i odvjetničkim vježbenicima da odvoje vrijeme za ovaj tečaj ( kao i Predsjednicima zborova da iznađu mogućnost i ulože u budućnost i obrazovanje svojih članova kroz sufinanciranje ) jer će pod budnim okom prof. Tatjane Lekić zaista u bitnome poboljšati kako konverzaciju, tako i razumijevanje ‘Legalese’.”
Sandra Panjković, Odvjetnica

“Višegodišnji sam polaznik Legis škole stranih jezika. Pohađala sam različite tečajeve priprema za BEC Higher i Poslovni engleski s vještinama. Teme koje se obrađuju na nastavi Poslovnog jezika su iz “stvarnog” poslovnog svijeta, te se na taj način usvaja složeni poslovni vokabular (fraze i izrazi koji se koriste u stvarnom poslovnom svijetu).
U nastavi se obrađuju-vježbaju realne situacije poput razgovora na telefon, pisanje poslovnih mailova i sl. Naglasak je usvajanje vokabulara i konverzaciju, a gramatika se “ponavlja i tumači” kada Teacher primijeti pogrešno korištenje gramatike 
Teacher Tatjana potiče svakog polaznika grupe da se intenzivno uključi i aktivno sudjeluje u nastavi što podrazumijeva pisanje domaće zadaće ili pripreme prezentacija i sl.
Znanje i razumijevanje poslovnih pojmova profesorice Tatjane je na izuzetno visokoj razini.
Svakako preporučujem Poslovni engleski svima koji žele razgovarati na engleskom o poslovnim temama, širiti poslovni vokabular i učvrstiti znanje o gramatici kroz konkretnu primjenu.”

Katarina Kukuljan, Manager in IT Software development department

“Preporuka Legis škole engleskog jezika

U periodu od 01.10.2011. do 01.06.2012. pohađao sam engleski jezik za odrasle, Cutting Edge intermediate, a od 01.10.2012. do 01.05.2013. BEC Vantage (Priprema za Cambridge certifikat).

Na tečaj sam se odlučio na nagovor bliske osobe koja je isto tako pohađala nastavu u Legis-u i imala je samo riječi pohvale. Već na samim testiranjima prije nastave pokazalo se da su i moja očekivanja ispunjena pa čak i nadmašena.

Kako je nastava koncipirana na rad u malim grupama atmosfera je ugodna i opuštena, a to je ono što dodatno učenike potiče da učine korak više. Najvažnije od svega prof. Tatjana Lekić uvijek je raspoložena svojim učenicima prenese znanje na nove i zanimljive načine i to sa jednom lakoćom i dozom ležernosti što je polaznicima tečaja dodatan poticaj za usvajanje znanja.

Gradivo i vještine usvojene na tečaju unaprijedili su moje znanje engleskog jezika kako u pismenom tako i usmenom dijelu i pomažu mi u svakodnevnom poslu sa strankama.

Toplo preporučam školu engleskog jezika Legis svakom tko želi naučiti, obnoviti ili unaprijediti znanje u poticajnoj, ali i opuštenoj atmosferi.”
Zvonimir Bićanić, Vipnet

“Poslovni engleski s vještinama u Legis-u izvrstan je odabir za sve koji žele pojačati svoje znanje engleskog jezika, posebice radi učinkovitije komunikacije na poslu. Na ovom tečaju dobila sam i puno više no što sam se nadala, a moj je engleski višestruko napredovao. Od Tatjane uvijek dobivam svježu dozu poticaja za daljnji napredak u znanju engleskog jezika, ali isto tako i za razvoj različitih vještina za bolje snalaženja u poslovnom okruženju. ”
Dubravka Stražić, mag. chem

Galerija slika

Najpopularniji tečajevi