Engleski poduka i tečajevi

U Legis d.o.o. tečaj prilagođavamo potrebama polaznika. Mnogi započnu učiti engleski u privatnoj individualnoj poduci one-to-one, no nakon nekog vremena nakon što steknu samopouzdanje i nauče određeno gradivo, više im odgovara rad u paru two-to-one, u troje three-to-one ili u malim grupama od 4 do 8 polaznika. U Legis d.o.o. grupa ne prelazi nikada više od 8 polaznika, što omogućuje da se posvetimo vama. Nitko u grupi nije zapostavljen i svatko mora doći do izražaja jer u protivnom nema napretka. Za naučiti i progovoriti strani jezik jednostavno morate biti izloženi situaciji gdje ćete ga morati progovoriti, a to je puno lakše u maloj grupi i ugodnoj podržavajućoj atmosferi. Pridružite nam se! Budite dio naše online English community!

Individualna poduka

Individualna poduka podrazumijeva rad s jednim polaznikom (one-to-one), s dva polaznika (two-to-one) ili tri polaznika (three-to-one). Cjenik možete vidjeti u desnom stupcu ove stranice.

Rad u malim grupama

Rad u malim grupama podrazumijeva grupu polaznika od 4-8 polaznika. Tečajeve koje nudimo možete vidjeti na linku Tečajevi.

Prednosti učenja s nama

Prednosti učenja s nama je mogućnost suradnje sa školom engleskog jezika u Londonu, kao i zajednički odlasci u posjet Londonu.Prodnosti učenja s nama je mogućnost suradnje sa školom engleskog jezika u Londonu, kao i zajednički odlasci u posjet Londonu.

Galerija slika

Individualna nastava

Nastava sa jednim, dva ili tri polaznika.


one-to-one 60min: 175kn
one-to-one 75min: 215kn
two-to-one 90min: 260kn; 130kn svaki
three-to-one 90 min: 300kn; 100kn svaki

Za uplatu 10 sati odjednom odobravamo popust. Za detaljnije kontaktirajte nas.

Najpopularniji tečajevi