PRAVILA O PRIVATNOSTI

Legis d.o.o. poštuje Vašu privatnost, razumijemo da Vam je ona važna i da Vam je stalo kako se Vaše informacije koriste. Ova pravila objašnjavaju kada, zašto i kako prikupljamo osobne podatke od osoba koje posjete našu web stranicu, ispune obrasce ili koje zatraže da ih kontaktiramo ili nas kontaktiraju na bilo koji drugi način. Ova pravila također podrobno navode pod kojim uvjetima možemo otkriti te podatke drugima i na koji način se brinemo o njihovoj sigurnosti. Molimo da naša Pravila o privatnosti pročitate u cijelosti, no ovdje ukratko navodimo načela kojima se rukovodimo u svome poslovanju:

  • Nikada nećemo prodati Vaše osobne podatke.
  • Nikada nećemo podijeliti Vaše osobne podatke s trećom osobom u svrhe promidžbe te treće osobe.
  • Uvijek ćemo se brinuti o sigurnosti Vaših podataka  poštivajući sve propise o zaštiti osobnih podataka.

Ukoliko niste sigurni ili imate pitanje oko toga kako se prikupljaju ili koriste Vaši podatci, molimo da nas kontaktirate na:

Email info@engelski.hr
Mob: 091 2046 253
Tel: 01 6131 556
Adresa: Letovanićka 38, Zagreb

LEGIS d.o.o. trgovačko je društvo sa sjedištem u Zagrebu, Letovanićka 38, Zagreb. OIB: 63779001451.
Ovlaštena osobe za zastupanje društva je Tatjana Lekić
Sukladno GDPR-u (Općoj uredbi zaštiti osobnih podataka), Legis d.o.o. djeluje kao voditelj obrade.

Registracijom na internet stranicama www.engleski.hr i online.engleski.hr, ispunjavanjem upitnika, kontakt obrazaca, rješavanjem kvizova, ili samim pristupanjem stranicama klijent daje suglasnost da LEGIS d.o.o. obrađuje Vaše osobne podatke navedene u predmetnim obrascima, kvizovima i dr. podatke koje ste nam poslali na email. Isti podaci koriste se u svrhu pružanja usluga te upoznavanja s trendovima učenja engleskog jezika, kao i u informativne svrhe, te svrhe promidžbe usluga LEGIS d.o.o.. Svi se podaci o klijentima strogo čuvaju, te se s istima postupa u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, odnosno drugim primjenjivim propisima.

KOJE PODATKE MOŽEMO PRIKUPLJATI
Možemo prikupljati i čuvati osobne podatke koje unesete kada ispunjavate obrasce na našoj web stranici poput narudžbenica, zahtjeva za slanjem ponude i slično.

Ako nas kontaktirate, možemo prikupljati i čuvati zapise o takvoj korespondenciji, uključujući eventualne osobne podatke koje navedete u tijeku korespondencije.

Ako samo pregledavate naše web stranice tada prikupljamo sljedeće osobne podatke u okviru naših logova:

IP adrese (vidi ispod)

Ako želite koristiti naše usluge i proizvode tada prikupljamo sljedeće osobne podatke:

Ime i prezime,  OIB, Adresu,  Adresu e-pošte, Telefonske brojeve

Iako ih aktivno ne prikupljamo, možemo pohranjivati bilo kakve osobne podatke koje otkrijete tijekom razgovora uživo  ili porukama e-pošte.

KOLAČIĆI (COOKIES)

Kolačić (cookie) je malena datoteka spremljena na Vašem računalu koja se koristi kako bi se pohranjivale Vaše preferencije i druge informacije, a koju koriste web stranice koje posjećujete. Mi kolačiće koristimo za sljedeće svrhe:

Analizu prometa prema našoj web stranici pomoću alata Google Analytics (vidi ispod Google Analytics).

Praćenje preferencija vezanih uz web stranice.

Ako s nama sklopite ugovor o pružanju usluga ili nastavite koristiti našu web stranicu, dajete svoju privolu za uporabu kolačića.

Kolačiće možete blokirati aktiviranjem postavki u svom internetskom pregledniku koje omogućuju odbijanje postavljanja svih ili nekih kolačića. Međutim, ako postavke svog internetskog preglednika podesite tako da blokiraju sve kolačiće možda Vam neće biti dopušten pristup svim ili nekim dijelovima naše web stranice.

Ako postavke svog internetskog preglednika ne podesite tako da odbijaju kolačiće, naš sustav će poslati kolačiće čim posjetite našu web stranicu.

ZA KOJE SVRHE KORISTIMO OSOBNE PODATKE

Osobne podatke koje prikupljamo o Vama koristimo na sljedeće načine:

  •  za verifikaciju Vašeg identiteta.
  • pružanje usluga koje ste ugovorili s nama.
  • za ispunjavanje naših obveza koje proizlaze iz ugovora koje ste sklopili s nama.
  • za odgovaranje na Vaše upite.
  • za pružanje informacija, isporuku proizvoda i pružanje usluge koje zatražite od nas, u slučajevima kada ste dali svoju privolu da Vas kontaktiramo.
  • za slanje obavijesti o promjenama vezanima uz naše usluge.
  • za slanje promidžbenih poruka e-pošte, u slučajevima kada ste za to dali svoju izričitu privolu.

KOLIKO DUGO ČUVAMO OSOBNE PODATKE

Vaše podatke čuvamo samo onoliko dugo koliko je nužno potrebno za ispunjavanje svrhe zbog koje su prikupljeni.

Na kraju razdoblja čuvanja osobne podatke ćemo ili izbrisati ili anonimizirati tako da se više ne mogu povezati ni sa kime.

Osobne podatke vezane uz bilo kakve financijske transakcije čuvamo najmanje 11 godina, s obzirom na to da tako određuju propisi na snazi u Republici Hrvatskoj

GOOGLE ANALYTICS

Kao i mnoge druge web stranice koristimo Google Analytics za prikupljanje anonimnih podataka o korisnicima naših web stranica, kako bismo doznali koliko često posjećuju naše web stranice, koje stranice posjećuju, u koje vrijeme ih posjećuju, koliko dugo ostaju i iz koje zemlje dolaze.

Ti podatci prikupljaju se pomoću kolačića i IP adresa, a dobivene statistike koriste se za sljedeće svrhe:

  •  za poboljšanje uporabljivosti web stranica.
  •  za praćenje uspješnosti marketinških kampanja.
  •  za analizu obrazaca ponašanja.

Ako ne želite da Google Analytics prikuplja te informacije, možete instalirati Googleov dodatak za svoj preglednik koji će to spriječiti. Dodatak možete preuzeti ovdje: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Više informacija o tome kako Google koristi podatke prikupljene s naših web stranica možete pronaći ovdje: https://policies.google.com/privacy/partners?hl=hr&gl=uk

VANJSKE POVEZNICE

Na svojoj web stranici možemo postaviti poveznice na ostale web stranice. Ako slijedite tu poveznicu na bilo koju od tih web stranica, uzmite u obzir da se na te web stranice primjenjuju njihova vlastita pravila o privatnosti i da Legis d.o.o. nema nikakvu odgovornost vezano uz ta pravila. Molimo da pregledate takva pravila prije negoli na tim web stranicama upisujete ili posredstvom njih dostavljate svoje osobne podatke.

VAŠA PRAVA PREMA GDPR-u

Prema GDPR-u, od 25. svibnja 2018. nadalje imate određena prava koja se odnose na Vaše osobne podatke, te ih u nastavku ukratko opisujemo:

Pravo na ograničenje obrade

Imate pravo zahtijevati ograničenje obrade svojih osobnih podataka kada ne postoji legitimni interes da to radimo:

kada osporavate točnost osobnih podataka, na razdoblje kojim se nama kao voditelju obrade omogućuje provjera točnosti osobnih podataka.

kada ste uložili prigovor na obradu podataka (vidi ispod Pravo na prigovor), a mi razmatramo nadilaze li naši legitimni razlozi Vaše razloge.

kada je obrada nezakonita, a Vi se protivite brisanju osobnih podataka te umjesto toga tražite ograničenje njihove uporabe.

kada nam više ne trebaju osobni podatci, ali ih Vi tražite radi postavljanja, ostvarivanja ili obrane pravnih zahtjeva.

Svoje pravo možete ostvariti u bilo kojem trenutku tako da nas kontaktirate.

Pravo na pristup

GDPR Vam daje pravo pitati nas koje Vaše osobne podatke imamo i kako ih obrađujemo te pravo dati Vam pristup tim podatcima. Svoje pravo možete ostvariti tako da nas kontaktirate. Uzmite u obzir da prije obrade bilo kojeg zahtjeva za pristup podatcima moramo potvrditi Vaš identitet, a moguće je i da Vas dodatno kontaktiramo kako bismo bili sigurni da smo razumjeli koje podatke zahtijevate. Nakon što potvrdimo Vaš identitet, tražene informacije ćemo Vam pružiti u roku od 30 dana.

Pravo na brisanje (Pravo na zaborav)

Kao fizička osoba imate pravo zahtijevati brisanje svih svojih osobnih podataka koje imamo. Međutim, uzmite u obzir da to nije apsolutno pravo, pa tako, primjerice, ne nadilazi naše zakonske obveze da čuvamo računovodstvene podatke.

Brisanje svojih osobnih podataka možete zahtijevati kada Vaši podatci više nisu nužni u odnosu na svrhu zbog koje su izvorno prikupljeni odnosno obrađeni (primjerice, ako otkažete sve usluge koje ste koristili kod nas). Svoje pravo možete ostvariti tako da nas kontaktirate.

Pravo na ispravak

GDPR Vam daje pravo na ispravak bilo kojeg osobnog podatka koji je netočan ili nepotpun. Korisnici mogu i sami osvježiti svoje osobne podatke preko korisničkog sučelja, no u svakom slučaju možete nas kontaktirati .

Pravo na prenosivost podataka

Imate pravo zahtijevati dostavu osobnih podataka koje ste nam stavili na raspolaganje u strojno čitljivom obliku.

Pravo na prigovor

Imate pravo uložiti prigovor na obradu svojih osobnih podataka kada ne postoji legitimni ili zakonski razlog da to činimo.

Svoje pravo možete ostvariti tako da nas kontaktirate.

KAKO MOŽETE KONTAKIRATI NADZORNO TIJELO

Iako ćemo dati apsolutno sve od sebe da popravimo bilo kakvu situaciju vezanu uz Vaše osobne podatke oko koje niste zadovoljni, ako smatrate da Vašim osobnim podatcima ne rukujemo propisno imate pravo kontaktirati nadzorno tijelo.
U ovom slučaju nadzorno tijelo je Agencija za zaštitu osobnih podataka (AZOP).

Podatke za kontaktiranje AZOP-a možete pronaći ovdje:

http://azop.hr/zastita-podataka-hrvatska/detaljnije/kontaktirajte-nas

KAKO NAS KONTAKTIRATI

Email info@engelski.hr
Mob: 091 2046 253
Tel: 01 6131 556
Adresa: Letovanićka 38, Zagreb

 

Galerija slika

Najpopularniji tečajevi